Så var det en ny vecka som började med att dottern vaknade i morse med hög feber och ont i huvudet så det blir att vara hemma och ta hand om henne idag
Jag tycker ofta sockerkakor kan vara torra, smula sönder när man skär i dem. Men inte denna inte. Det här är ett recept på en klassisk chokladkaka med ursprung från min moster Anckie
Det kan inte vara många som missade hysterin och uppståndelsen kring semmelwrapen som Mattias Ljungberg, konditor på Tössebageriet skapade tidigare i år
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Ramlade över ett recept på Subway kakor på baka. se. Var tvungen att testa dem såklart. De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det
Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
Idag bakade jag till jobbet. Schackrutor, hallongrottor (utan pappersform) och chokladsnittar. Gästerna på Hotellet där jag jobbar får en guldkant på frukostbuffén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.