En smakrik och kul variation på allas vår älskade taco. Chili/limepicklad gurkaLägg den tunt skivade gurkan i en glasburk och varva med limeskivor och chili
Kärna ur och hacka chilin. Servera chili med tortillas, eller annat gott bröd, sallad och majs och en guacamole, som jag gjorde på avocado och guacamole kryddmix
Lägg över den i en skål och stek lök och vitlök på medelvärme i samma gryta tills löken är mjuk Tillsätt chilipulver till löken och stek några minuter till
Servera med dina favorittillbehör, vi gjorde klassiska tacowraps. Det här är en variant på chili, ehuru vi redan bloggat om detta, så kan man aldrig ha för många chilirecept
Är det nån mer än mig som älskar chili cheese bollar. När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.