Beer can chicken!
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rimmad kyckling, 4 pers (räckte min till)
  • 1 hel kyckling
  • Saltlake
  • 2 liter vatten
  • 6 msk salt
  • 1 msk torkad rosmarin
  • 1 msk torkad timjan
  • Kryddning till kycklingen
  •  
  • Att späcka den med
  • 3 vitlöksklyftor, hackade
  • 3 msk riven ingefära
  • 1 röd chili, hackad
  •  
  • Marinad att gnida in den med
  • 1 msk olja
  • 1 msk kinesisk soya
  • 1 msk honung
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk salt
  • Veggierice
  • 1 dl okokt ris (2 port), kokas
  • 2 paprikor, fint tärnade
  • 1 squash, fint tärnad
  • ½ purjolök, strimlad
  • ½ röd habanero
  • Mangosalsa
  • 1 mango, tärnad
  • 1 knippe rädisor, tärnade
  • 1 knippe/kruka koriander, hackad
  • ½ ananas, tärnad
  • ½ lime, pressad saft
  • Lime- och chilisås
  • 2 dl matyoghurt
  • ½ lime, pressad saft och rivet skal
  • 2 msk sweet chilisås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.