Hummus has become my go-to travel food. It’s not always easy to find veggie food when traveling, but where there is hummus, you can be sure to find something tasty that’s plant based
Populära inlägg. Kantarellpasta med vitlök, grädde och persilja. Efter årets första svamprunda så kan ju inte gärna låta bli att svänga ihop en av de godaste pastarätter som finns
Så här gör du. Börja med att göra ett vattenbad och smält chokladen. Sen smält smöret och ner med digestive i mixern och sen de smälta smöret och mixa ihop de till smulor
Äppelmarmelad1 kg äpplen (helst Belle de Boskoop)saften och skalet av en citronca. 1 dl vatten1-2 kanelstänger1 msk ingefära (torkad)ca 4 dl Syltsockermandelspån eller flagad mandelSkala och klyfta äpplena i lagom stora bitar
Preheat oven to 400 degrees F. In a saute pan over medium-high heat olive oil. Add onions, jalapeno. and garlic and saute until the onions begin to soften and turn translucent about 4-5 minutes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.