I går hade jag tagit fram en portion nötfärs från frysen och jag hade både bönor och sötpotatis hemma så det blev min goda chili con carne medsötpotatis i
Blanda ner finhackad dill och smaka av med salt och peppar. Dela, kärna ur och strimla chilin. Fräs upp pastan, räkorna, chilin, löken och sambal oelek
Anne Aobadia låg även bakom den numera nedlagda tidningen Mat & Hälsa. Nu blir det lite semester när LCHF Barbecue är färdig att skickas till tryck och de intervjuer jag varit med i är inskickade
ekologisk pumpa har vi hittat hos lemuria på nybrogatanliksom den ekologiska ingefäranhittade ingen ekologisk jalapenota ur kärnorna, lite pilligt men värt besväret, skölj av demfräs pumpa kött och färsk ingefära, häll på vatten, låt koka mjuka,mixa, smaka av med grönsaksbuljong, creme fraiche, jalapeno och saltvärldens bästa grönaksbuljong
När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.