Blanda samman alla ingredienseroch forma till biffar. Ostbiffar. Om man dessutom haft en alldeles förträfflig dag både i butikenoch utomhus i trädgården, så smakar en grillad biff ännu lite bättre
Till biffarna gjorde jag tzatziki, en grekisk sallad med tomat, oliver, fetaost, gurka och rödlök. Blanda samtliga ingredienser till biffarna utom malen paprika
En fräsch sallad emellanåt är inte helt fel ochäven här har vi Afrika som inspiration med den fantastiska chermoulan som piffar upp till helt andra smaker än vad vi är vana vid
Gör mos och sås först för biffarna går fort att laga. Stek biffarna i smör några minuter per sida. Lägg i en kastrull med vattenoch buljongtärning, salta lätt och koka tills allt är mjukt
Servera med salladoch potatis eller pasta. Till detta recept (utgått från Matplatsen) har jag använt mig av lite av all den cambozolaost vi har i frysenoch gjort biffar fyllda med just denna sorts ost
Vi har verkligen inga problem med att strosa runt i den stan, njuta av allt folkliv, upptäcka nya restauranger och små mysiga affärer, promenadvänligare storstad får man leta efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.