Salt och peppar. 600 g små fina potatisarMilda flytande margarin1 tsk torkad timjan150 g ruccola4 biffarSalt och pepparMilda flytande margarin2 st röda lökar 1 burk Knorr brunsås
Servera ryggbiffarna med den stekta löken, kokt potatis, skysåsoch blandad sallad. “Mmmm… biff medlök, skysåsoch potatis blir så mycket godare med riktigt kött i stället för färsbiff
skär upp morötter, potatis och lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader. börja med såsen, ta en kastrull, häll i 3 dl grädde, 2 dl mjölk, grönsaksbuljong, 1 msk sweet chili, peppar, en halv påse gräddsås
Börja med att steka alla sorters lök i en rejäl klick smör, löken ska bli mjuk och få lite färg utan att bli för sladdrig, när löken är klar salta, ha i sockret, smaka av och håll varmt
Servera med stekt lök, lingonsylt och gräddsås. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Till riktig Bistecca ska man använda sig av en riktigt tjock och stor T-benstek eller Porterhouse som man sedan smaksätter med tex olivolja och citron men vanligtvis rosmarin ochvitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.