Björns spicy fish med ris och någon form av yoghurtsås
Bistro Björn
Bistro Björn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fisk skuren i ca 1 1/2 cm stora kuber
  • 1 tsk chilipeppar
  • 3-4 gröna chilifrukter (minska om du vill göra den mildare)
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 2 cm färsk ingefära
  • 3 vitlöksklyftor En liten knippa färsk koriander
  • 2 msk mjöl
  • 2 1/2 dl matyoghurt
  • 1/2 gurka En liten knippa mynta
  • En pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 tsk flytande honung
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk garam masala (indisk kryddblandning som finns i kryddhyllan, fast det vet du säkert redan)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.