I går var vi bortbjudna på fika till sambons son och svärdotter, så jag tänkte att ja skulle baka något smaskigt att ta medGlutenfritt så klart, hade aldrig prövat denna paj, men den blevklart godkänd av alla som åt den
Sist i med bären. Har varit på 5-års kalas och tog med mig den här pajen. Jag hade ca 2 dl hallon och 2 dl blåbär2 dl creme fraiche2 ägg1 dl sukrin1 tsk vaniljpulverBlanda alla ingredienser. ca 2 dl hallon
Paj är ju så galet gott och går att variera en miljon gånger. Jag brukar hitta på lite olika varianter på "smulpaj" för att göra det hela lite mer spännande
Med nyplockade blåbär i frysen var man ju tvungen att göra en blåbärspaj. Förrut har jag alltid gjort en vanlig smulpaj med bär i botten och smuldeg ovanpå
Servera med vaniljsås eller glass. Blåbären och hallonen har kommit. Häll hallon och blåbär i en bunke. En Björn och en pudel bland blåbärsriset Mycket hallon fanns det
Pajen ni ser på bilden är fylld medhallon eller blåbär eller en blandning av båda. En smulpaj lämpar sig till exempel sämre att servera och skära upp än en paj med pajskalsbotten
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
Blanda bären med råsocker och eventuellt potatismjöl. hallon, björnbär, vinbär). Tärna smöret i småbitar och nyp ihop det med mjöl, vaniljsocker, bakpulver, citronskal, salt och strösocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.