Jag kan känna mig lite sorgsen över att sommaren lider mot sitt slut och att det är en hel evighet till nästa, samtidigt som jag känner hur hösten lockar med mysigt titta-på-film-väder och mat som känns mer vällagad och som smakar av naturen
Blanda blåbären med strösocker och potatismjöl och häll ut en i pajform. Häll mjölet i en matberedare tillsammans med strösocker, kardemumma, vaniljsocker och mandel
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Den innehåller mycket antioxidanter från blåbären och fibrer från havregrynen så du kan med gott samvete unna dig en extra bit
Blanda bären med råsocker och eventuellt potatismjöl. Tärna smöret i småbitar och nyp ihop det med mjöl, vaniljsocker, bakpulver, citronskal, salt och strösocker
Det här med att baka glutenfritt är inte det lättaste alla gånger. Servera med vaniljsås eller glass. Den här pajen såg helt misslyckad ut i ugnen, degen liksom smälte ut och det såg inte klokt ut
Bullar är som godast varma särskilt ihop med kaffe. Bre på smör och ringla på rikligt med Kardemumma. Kardemumma bullar är minst sagt lika goda som vanliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.