Häll ner mjölblandningenismeten, litei taget, och vispa på låg hastighet under tiden. Apelsiner äter vi på längden och tvären, framlänges och baklänges
Kalvdansen har entradition som går långt tillbakaitiden och skamed all rättklassificeras som engastronomisk pärla, kalvdansenär absolut en förespråkare för den kortresta och lokala maten, denärminsannen ambassadör för det ärligtgenuina och hederligtlokala med enuppriktighet som man redan känner av på smakenAttden första mjölken från kon när den kalvat är den bästa till attlaga kalvdans på vet nog alla bönder, och främst deras husmödrareftersom denvetskapen är ett stycke tradition som gått i arv frånden äldre generationentillden yngre
Berätta, vivill veta. Det är chokladsnittar, chokladbröd eller chokladkakor som får oss att ta denna resa tillbakaitiden och med ett glas iskall mjölk ihanden så går den resan så mycket snabbare
Enrätt som går att varieraioändlighet efter vad man har hemma iskafferiet. Åh vad skönt det är nu när man kan servera "bebisen" av samma mat som vi äter
Skär skaleni tunna strimlor. Pressa ur saften. Tvätta och skala apelsin och citron med potatisskalare. Koka upp skal, saft, creme fraiche, smulad buljongtärning, soja, russin och sambal oelek ien panna
Den här rätten gjorde jag förra helgen när min dotter fyllde år, engrekiskinspireradrätt som bestod av souvlaki på lamm, dvs grillspett med lammkött och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.