Vi hade också hjälp av Millian och Milton, nu är det lite jobbigare för Milton som inte har lärt sig att gå än… så han fick sitta största delen i vagnen
Så är fallet med den här chokladmoussen som med sin mörka ochlite bittra smak lättas upp av söt mango i botten och på toppen, och så aningens aning sting från torkad chili
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Med lite smak av kola och choklad. Hacka jordnötter och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Stek torskfilén en minut på varje sida i lite olja. Torsk med het mangooch räkröra. Salta och peppra. Skär mango, avokado och nästan hela biten gurka i tärningar och lägg i en skål
Speciellt en frusen, regnig ochblåsig dag efter jobbet, visst vill man egentligen sätta sig till bords till den där perfekta och långkokta köttsoppan med klimp men allt hinns verkligen inte med vissa dagar
Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Är du glutenintolerant och längtar efter mannagrynsgröt. Den är bara lite nyttigare. Det finns helt glutenfria hirsmannagryn, som det går utmärkt att göra mannagrynsgröt på, och som smakar precis som vanlig mannagrynsgröt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.