Underbart krämig och len cheesecake med fyllning av vit choklad och blåbär. Den blir otroligt hög och fin och är väldigt mäktig så den räcker till många
Ett liknande recept som jag rekommenderar att kika in på är min Blåbärschesecake. Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Rör ner blåbärspuren. Nu var det dags att göra en cheesecake i min favoritform silikomart intreccio och det funkade ju fint det med, och nästa gång blir det en hederlig sockerkaka
Täck sedan fyllningen med blåbärskoket. En variant på cheesecake som går snabbt att göra och som inte kräver någon ugn är den här cheesecaken med blåbär och citron där färskost och creme fraiche blandas ihop och sedan får stå i kylen och stelna
Gjorde denna cheesecake här om dagen som jag verkligen kan rekommendera. Topping 350 g tinade blåbär 1 dl färskpressad citronjuice 1 1/4 dl socker Botten 200 g digestivekex 100 g smält smör Fyllning 500 g mascarpone 5 dl crème fraiche 3 msk florsocker
Rör färskost, vaniljsocker ochyoghurt smidigt, tillsätt lemon curd och rör om några varv med en sked, det får gärna vara kvar gula strimmor i blandningen
Väldigt smaskig och en egen uppfinning som jag definitivt kommer göra. Smula kexen och blanda ihop med det smälta smöret, tryck ut i en form med löstagbarkant
Häll över lite turkisk yoghurt, ringla lite honung över, slå upp en kopp kaffe och NJUT. Nu har de precis börjat komma upp och det känns hur lyxigt som helst att bara kunna plocka utanför dörren
För några veckor sedan besökte jag Håkan och , tillsammans med Pelargonsällskapet Halland. Hacka chokladen och smält den i vattenbad eller i mikron på låg effekt och rör om ofta, då det annars finns risk att chokladen blir för varm och klumpar sig
Men igår kom sambon hem med ett recept och slängde ihopen cheesecake med blåbär och vit choklad. Smält smöret i en stor kastrull,häll i kexsmulorna och blanda ordentligt
New York Cheesecake med vitchoklad, lime och blåbär. Om ni precis som jag vill fira in det nya året med nya fantastiska bakverk som både smakar gott och är en ögonsten har jag ett tips för er
Jag har fullt upp och mer kommer det att bli. Jag tänkte bjuda er på min version av cheesecake som jag och min goda vän och kollega Andreas Brettmark tog fram ihop och körde som lunchdessert på Restaurang Vatten Gourmet & Cafe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.