Jag gillar personligen inte för söta bakverk, så dessa blåbärscupcakes kommer du att att uppleva som mindre sött och istället mer balanserade med betydligt mer fräschör
Tycker det är roligt att "leka" med olika former för att se vilken effekt det får. BlåbärsmuffinsVit chokladfrostingTäckta och dekorerade med sugarpaste
Vispa ägg och socker fluffigt med elvisp. Mixa blåbären fint med stavmixer. Tillsätt grädden lite i taget och vispa ihop till en fluffig glasyr, gärna med elvisp
Å alla som säger att det är så dåligt med svamp. Hälften var med citron och hälften med blåbär. Fick smarrig citronfrosting över så kunde inte med att slänga den så gjorde en omgång chokladmuffins och tryckte i lite citronkräm inuti
Istället för tårta gjorde jag, blåbärscupcakesmed blåbärsgrädde, till fikat. Jag använde blåbärssylt igår, men det går bra med färska eller frysta bär också
Med det sagt kan jag erkänna att denna sockerkaka blev till av en enda anledning. Sen jag bakade Ricotta sockerkakan har jag tänkt testa att baka en med choklad
Det här inlägget är i samarbete med Smakbox. Ingredienser (fluffig vegansk blåbärsfrosting). Den här helgen har varit varit galen med sjuka barn och massor med jobb som behöver göras
Den här varianten består av chokladmuffins medblåbärsfrosting och blir vackert lila i färgen. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt i en egen skål och tillsätt det senare med de andra ingredienserna
Kan det vara så att jag inte passar ihop med dessa fantastiska bakverk. För de som gillar riktigt söta bakverk, kommer här ett recept på bedårande söta cupcakes med marängfrosting
Det blev chokladcupcakes med vita chokladbitar och blåbärsfrosting. Riktigt goda var de i alla fall, speciellt med de små vita chokladbitarna som jag blandat i
Jag har sagt det förr och jag säger det igen ONE BOWL CHOCOLATE CUPCAKES, gå och baka NUOch om ni som jag blir lite sugen på blåbär måste ni toppa dem med min goda blåbärsfrostingBlåbärsfrosting, räcker till 12 cc´s2 dl blåbär, frysta går utmärkt1/2 dl socker1/2 tsk vaniljpulver2 dl vispgrädde200 g cream cheese1 dl florsocker1/2 tsk vaniljpulver 1. Rör ner cream cheesen tillsammans med florsockret 3
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.