Broccoligratäng LCHF 4-6port500g färsk broccoli2msk smör2dl vispgrädde4 dl riven ost2 äggulor1dl creme fraichesalt, svartpeppar och chilipepparDela broccoli och lägg i en ugnsfast form
Receptet hämtat från boken "Baka med LCHF" av Mariann Andersson men jag har använt honung istället för sötningsmedelLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Receptet hämtat från Leva med LCHF men jag tog bort sötningsmedletLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör
Bred lite smör i botten på en ungsform eller om du har några små. Hacka eller mixa mandel tillsammans med hasselnötterna till ett lite grovare mjöl, blanda sedan smöret, "mjölet" (nötterna och profibert), kanelen och sötningen till en sorts smuldeg
Jag brukar vanligtvis göra ugnspannkaka enligt det här receptet som jag visat här tidigare, men jag ville testa något nytt och hittade då istället ett recept på 56kilo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.