Fyllning: Sätt ugnen på 200°C. Skala äpplena, skär bort kärnhuset och dela i små bitar. Blanda dem direkt i pajformen (26 cm) med blåbär och honung.
Smuldeg: Blanda mjöl, salt, socker och margarin till en smulig deg. Fördela smulorna över blåbärs och äppelblandningen.
Grädda näst längst ner i ugnen ca 25-30 minuter tills pajen fått en fin gyllenbrun färg.
Servera med Milda Vaniljvisp eller blanda Milda Vaniljvisp och Milda Visp för en mindre söt sås. Vispa upp dem var för sig och vänd sedan ihop dem lite slarvigt.
Tips 1: Byt ut honungen mot samma mängd socker om du inte har någon honung hemma.
Tiips 2: Det går utmärkt att byta hälften av vetemjölet mot havregryn eller kokos, det både förhöjer smaken och gör pajen frasigare.
Ta ut och låt vila i några minuter, serva sedan med Milda Vaniljvisp. Skala och tärna äpple grovt, blanda ner övriga ingredienser och blanda väl (det kommer att släppa vätska)
Som när den första blåbärsbullen ska bakas, med solmogna bär direkt från skogen. Ett annat tecken på sommar, är när de första honungsramarna tas in och slungas
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka till Proteinbutiken för att hämta lite bars och drickor som de var snälla nog att sponsra oss med
Rör ihop smör, florsocker och marsanpulver till fyllningen med elvisp till en slät smet. Dom är mina absoluta favoritbullar tillsammans med dessa Cinnamon Rolls
Smoothie kan smaksättas hur man vill och smakar alltid lika fäscht och gott. Och. Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.