Boeuf Bourguignon i crockpoten
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 60 g rökt bacon
  • 450 g grytbitar av nöt
  • 1 morot, skivad
  • 1 halv lök, skivad
  • salt peppar
  • 10 g vetemjöl
  • 230 ml rött vin (Beaujolais, Cotes de Rhone, St Emilion claret, Bourgogne eller Chianti)
  • 130 ml köttbuljong
  • 2 tsk tomatpuré
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1/2 tsk timjan
  • 1 litet lagerblad
  • 150 g champinjoner

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.