Jag gjorde en vetesurdegsgrund på vetemjöl och vatten som är färdig att baka med efter några dygn. Satte en surdeg i början av förra veckan som var perfekt att baka med till helgen
Bryn köttet i en het stekpanna med smör och lite olja. Skär morötterna, löken och vitlöken i skivor. Fräs dem i en stekpanna tillsammans med tomatpurén
Bryn köttet i en het stekpanna med smör och lite olja. Skär morötterna, löken och vitlöken i skivor. Fräs dem i en stekpanna tillsammans med tomatpurén
man reda den med lite mjöl som blandats ihop med rumsvarmt smör, som klickas ner i. Bryn köttet i en het stekpanna med smör, krydda med salt och peppar
Hacka oliverna och blanda med fisken. Fyll citronerna med blandningen. Lördag och vi städar, lagar mat och förbereder inför kvällen - våra vänner Anders och Jessica kommer på middag
Skär champinjoner i kvartar, grovhackad vitlök och fräs med en stund. Håller sig flera dar i kylen och går utmärkt att frysa och plocka fram när man inte har lust att laga mat
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.