Boeuf Bourguignone - återigen i tryckkokare!
Par i matlagning
Par i matlagning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Boeuf Bourguignone
  • 6 portioner, beroende på tillbehör
  • 800 g nötkött, t.ex. högrev, putsat från de värsta senorna och skuret i bitar
  • 15 smålökar, skalade, hela
  • 1 pkt skogschampinjoner (ca 300g), hela eller halverade om de är stora
  • 2 stora morötter skurna i slantar
  • 8 lagerblad 2 msk tomatpuré
  • 1/2 flaska vin
  • 3-4 dl vatten, skölj ur stekpannan med det
  • Buljong
  • Timjan, gärna både färsk och torkad
  • salt och svartpeppar
  • maizena

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.