Men tro mig, det är snartMåndagigen och man är mätt på finmat från helgen. Falukorven gör du enkelt genom att på samma sätt som kasslern skiva upp den och plavera den på en plåt försedd med bakplåtspapper
Riv skalet på en av apelsinerna och blanda medhonung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinen och blanda filéerna med brysselkålen och vinägretten
Häll socker och vatten i en kastrull, koka upp påmedelhög värme och låt sockret lösas upp. Har du ingen stektermometer så släpp ner en brödbit i oljan - om det omedelbart bildas bubblor runt brödbiten är oljan varm nog
Ta ut glasen ur kylen och fördela kakkrispet ovanpå. Blanda allt och sprid ut på plåt. Fördela sedan massan i glasenmed apelsinfiléerna och ställ i kyl fram till servering
Godmorgon, sitter i köket och har precis gjort klart två mackor med lite apelsin marmelad på, mm. När jag är klar med frukosten tänkte jagbegemig till stallet och göra allt innan jag ska fixa mina naglar
När den väl sattes fram på bordet så åt även jag som nyss var mätt medgod aptit såklart. Strö saltet i formen och lägg fisken med skinnsidan ner i saltet
De senaste dagarna har det varit fullt upp med jobb och andra aktiviteter så jag har helt enkelt inte hunnit följa mitt eget råd, att planera veckans middagar i förväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.