Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
Nästa vecka ska vi få nattgäster från torsdag till söndag, och för att inte avslöja hela denplanerade menyn för gästerna (som läser bloggen) så kommer här en gammal veckoplanering
Menyn för nästa vecka består av en massa favoriter, både nya och gamla. Sen avslutar vi veckan med lite festlig fläskfilé i en riktigt mumsig (men så enkel) sås
Tillbaka till nutid och jag överdoserar morötter, efter att ha undvikit dem länge så har jag kommit till ett personligt beslut att morötter är helt ok för mig och skapar inget ökat kolhydratssug
Och så till ämnet till överskriften denna dag… Detta är ett av våra mest sökta recept på bloggen och jag har inte varit helt nöjd över receptet och manualen så att säga så nu gjorde jag slag i saken och gjorde ett steg för steg-recept
Nu kanske det känns konstigt för alla nyktra och städade måndagskontorsråttor att läsa om min bakismiddag (det är ju först när ni kommer till kontoret som ni tittar in här, erkänn), men ni fattar ju - när man är dagen efter-hungrig föds de allra bästa matidéerna
En gryta med sötsur sås tar inte alltför lång tid att förbereda och passar fint som avslutning på veckan, grönsakerna varierar du enkelt efter ditt eget tycke och smak
Och nu veckan innan lön kan det vara riktigt kämpigt. Kikärtsbiffar, billigt då en burk kikärtor kan man hitta förunder tian (ibland ännu billigare förstås)
Någon gång, förhoppningsvis om många, många år, hoppas jag få ärva denna lilla skatt. Späd eventuellt med lite mjölk om stuvningen är för fast för din smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.