Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu. Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
Brödet gick rätt fort att göra eftersom det är ett bikarbonatbröd. Jag gillar nämligen inte att ha torkad frukt i, så jag skippade det och körde helt naturellt
Vispa äggen luftiga så att dom får en ljusare gul färg samt ett mjukt skum. Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakadebröd av er läsare
Vår ugn har pajat och jag har lovat attbakabröd till en kräftskiva idag, lite panik. Gör en halv eller en tredjedels sats, låt degen jäsa medan du duschar och gör dig i ordning, sedan är det bara att steka
Det vill säga, antingen på kvällen innan, så att degen jäser övernatten och bakas på morgonen. Den långa jäsningen gör att du inte behöver knåda brödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.