Jag är inte med på någon av de listorna. Vispa ned crème fraiche och därefter smör – lite åt gången. Kom i kontakt med känslor som jag förträngt väldigt, väldigt länge
Att få hålla en värmande skål med mustig soppa kan kännas väldigt enkelt, men konstigt nog läkande. Stek köttfärsen på hög värme tillsammans med vitlök
På jakt efter ingredienser till comfortfood (eller ska jag kanske vara lite ordentlig och skriva tröstmat ) inventerade jag i dag med gott resultat såväl kyl, frys som skafferi
Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det. Sydfransk gratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken
Här bjuder jag på ett extra lyxigt potatismosmed gräddmjölk, smör, äggulor, olivolja OCH brieost. Oj, vilken häftig smak det blev med smält brie i moset
Ställ i kylen medans du göra fyllningen. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Så jag tog med mig receptet hem så att när suget efter något gott faller på så kan jag baka dessa. Jag bara måste tipsa er om de här raw food chokladbollarna
Det här är mitt tredje försök med raw food-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. De smakar ordentligt med choklad och det faktum att man strör lite flingsalt på toppen ger en väldigt god smakbrytning
När man blötlägger nötter och fröer väcks de till liv och från att ha varit torkade (sovande) så blir de levande och fulla med energi och livskraft – levande föda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.