So this morning I treated him with a super food breakfast. Jakob's been crunching for weeks working on several deadlines at the same time being the most lovely partner anyone could imagine, doing his best, full with gratitude, humbleness and appreciation
Detta gav full återhämtning & lite till, och strax var jag påväg till Forshaga för att träffa några gamla vänner, åka lite skateboard och ta årets första dopp
genom att byta ut/ slänga in typiska "frukostingredienser" som yoghurt, havregryn, kvarg och/eller granola) så funkar det faktiskt - och därför vill jag idag visa min sockerfria Breakfast Banana Split
Häll smeten i en smord ugnssäker form. Sätt ugnen på 200°. Vispa ihop ägg och cottage cheese. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i äggblandningen
For my international readers. instagram 100kitchenstories. Det är sommar, det är sol och det är varmt. Det man helst vill dricka och äta är då något kallt och svalkande, som man kan ha förberett sedan dagen innan, som man bara kan plocka fram från frysen och som givetvis är hälsosamt och utan socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.