När man lagar mat till många kan man göra det lätt för sigoch laga så många komponenter som möjligt som funkar att laga dagen innanoch bara värma på vid själva serveringen
Smöriga gröna bönor ochsparris. Potatiskaka. Smaka av med salt och peppar. Rivpotatisoch lök i en hushållsassistent eller på de stora hålen på ett rivjärn
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. b. l. v. n. m. y. c. k. g. o. d. a. ä. S. r. f. å. s. u. h. p. N. j. ,. F. ö. x. R. 2. 5. 3. 0. -. 4. O. é. G. z. 1. 7. (. ). B. L. T. K. 6. d l
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilé med en denna sås samt en chèvrekräm. Någon fler som ser fram emot helgen och kanske vill ha litehelginspiration
Stekt oxfilé med en riktigt, riktigt god rödvinssåsoch en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-bitenvidservering
Sparris med bacon, parmesan och nötter är magiskt. När vi var unga (låter som att vi är ipensionsåldern) men innanvifick barn kunde vi äta detta väldigt ofta, flera gånger i veckan
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.