Salta, peppra och stek tillsfin stekyta. Stek under omrörning någon minut. 1 Skär kycklingenimindrebitar och stek i olja i en het stekpanna. 2 Tillsättzucchini, vitlök och sambal. Häll i crème fraiche och låt småputtra 5 min. 3 Koka pastan enligtanvisningenpåförpackningen och servera med kycklingen. 420 g kycklingfilé. 2 tsk olivolja. 5 zucchini, i halvmånar. 2 vitlöksklyftor, riven. 2 dl crème fraiche. 2 salladslökar, strimlade
Påbilden är bara kycklingdelarna, champinjonerna brynta och liggeri en stekgryta. Jag byter ut portvin mot lite konjak istället, tror att det kan bliriktigt gott
Det här är blodpuddingpå Melkers sätt. Visst ser det helt bisarrt ut. Häromdagen satt jag och stirradepå ett blodpuddingsrecept, alltså på hur man gör det från grunden
Jag har flera gånger tidigare nämnt här på bloggen att bullar är lite av en favorit. I morgon är det kanelbullens dag, vilket så klart måste firas med pompa och ståt
Häll i saltet på slutet. Nu har viprecis sagt hej då till brorsan och hans fru. Jag gör själv alltid detta brödet på kvällen innan jag går och lägger mig, och låter det stå i kylen över natten för att få rykande färskt bröd på morgonen
Brantevikssillen är en populär sill och många hittartill bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdiginläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finnstillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fintinnanlår och valde då att köra en saftigrostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.