Honungsglaserad brysselkål är både nyttigt och gott och kan ätas utan dåligt samvete. Nu var det väldigt länge sedan jag la upp något här på bloggen mest för att jag inte haft tid att vara specielltkreativ med minmatlagning
Brysselkål, kokt rakt upp och ner ger inte så mycket smak, men om man steker till dem lite och tillsätterlite spännande smaker så får man något helt annat
För någon vecka sedan åt vi den här lådan med ugnsrostad brysselkål med bacon och lök. Den blev riktigt gott och man kan antingen äta den bara som den är eller så kan man ha den som tillbehörtill kött, kyckling eller fisk
Häromdagen ville jag prova om jag kanske skulle byta ut den kokta brysselkålen, som vi brukar ha på julbordet, mot en litepiffigare, rostad variant med glaze
Jag älskar det mesta med brysselkål, så det var lite av en självklarhet att vi skulle laga den här rätten till vår adventsmiddag när jag hittade receptet i ett nummer av Mer Smak för några veckor sedan
Mycket gott, bankad brysselkål med ost som gratinerasi ugn. Jag såg ett inlägg på facebook, ett klipp, med detta men kommer inteihåg vart (för att länka)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.