Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Tillsätt salt, oregano, riven ost, durumvetemjöl och det mesta av vetemjöl special. Stjälp upp degen på lätt mjölat bakbord och knåda den smidig på nytt, eventuellt med lite mera mjöl
Tillsätt salt, oregano, riven ost, durumvetemjöl och det mesta av vetemjöl special. Stjälp upp degen på lätt mjölat bakbord och knåda den smidig på nytt, eventuellt med lite mera mjöl
Favorit i repris. Marinera oliverna gärna oliverna en stund innan servering. 2 dl gröna oliver1/2-1 röd rensad chilli (beroende på styrka)1 klyfta vitlök, finhackad1 tsk rosmarinYttre skalet av 1 citron, grovrivetSaften av en 1/2 citron knapptOlivolja 2 dl gröna oliver
Häll ut degen i långpannan och tryck ut den med mjölade händer. Gör många hål med fingrarna i brödet. Tryck ner oliver, rödlöksklyftor och soltorkad tomat
Anna serverar focaccian tillsammans med tillbehör som smör, fetaost, oliver, påläggsmat (typ prosciutto, salami, breasola), körsbärstomater, röd paprika och då fungerar det som en lätt lunch eller kraftig fika
Ingredienser 200 g Risoni 3 tsk Olivolja 4 st kycklingbröst 1 nypa Salt 1 nypa peppar 1 st gul lök (i skivor) 2 st vitlöksklyftor (hackade) 1 nypa chiliflagor 1 msk finhackad färsk rosmarin 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.