Det behövs inte så mycket torkadfrukt som det står i receptet utan jag tog ungefär hälften. Täck ev brödet på slutet med ett bakplåtspapper om det blir för mörkt
Blanda filmjölken med bikarbonaten och rör ner i de torra ingredienserna medbrödsirapen. Täck eventuellt brödet på slutet med folie om det blir för mörkt
I ochmed att havregrynen, krossen och fröna skållas över natten blir brödet riktigt saftigt. Täck eventuellt brödetmed aluminiumfolie för att det inte ska brännas på ytan
bakat,bröd. Skicka med e-post. Häll på olja, sirap och filmjölk och rör om till en jämn smet. Gör dubbel sats av detta brödoch tillsätt 1dl hackade torkade fikon och 1dl torkade aprikoser i den andra satsen. 4 dl vetemjöl3 dl grahamsmjöl3 dl rågsikt4 dl blandade frön, linfrö, rågkross, solrosfrön, vetekli1dl krossade hasselnötter1dl krossade valnötter4 tsk bikarbonat1 tsk salt0,5 dl rapsolja0,5 dl mörk sirap1 liter filmjölkBlanda vetemjöl, grahamsmjöl, rågsikt, bikarbonat och salt i en stor bunke. 1dl hackade torkade fikon. 1dl torkade aprikoser. 1dl krossade hasselnötter. 1dl krossade valnötter
Nyttigt glutenfritt brödmednötter, frön, fruktoch bönor. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Ta isär försiktigt och slå in i folie eller lägg i en burk med bakplåtspapper mellan. Ett tips är att trycka ut degen med ett till bakplåtspapper över smeten så fastnar den inte i händerna
Bred chokladen på kexen och toppa mednötterochfrukt. Hacka nötternaochfrukten. Bryt chokladen i bitar och smält den i en skål i ett vattenbad eller försiktigt i mikrovågugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.