Stjälp ev upp puddingen och garnera med grädde och banan. Ställ formen i frysen i 45 minuter före servering om puddingen ska stjälpas upp och inte serveras ur formen
Till efterrätt gjorde jag denna lite nyttigare variant av chokladpudding. (Jag är egentligen ingen vän av gelatin, utan brukar använda gelésocker multi till puddingar och pannacotta, men ville ju inte ha så mycket socker i )
Chokladpudding,. Den här chokladpuddingen har jag gjort förut, och den är riktigt god och mättande. Gör man den här puddingen på fryst banan så blir det lite som chokladglass istället för chokladpudding
Väldigt enkelt recept, och supergott. Stjälp upp puddingen på fat. 1 dl vispgräddeBlanda alla ingredienser i en kastrull. Låt puddingen kallna, 3-4 timmar i kylskåp
Fy fasen vad det osade, eller som Anneli sa "det luktar väldigt annorlunda". Hemlagad chokladpudding, receptet från Per Morbergs kokbok "Morberg", som var ljuvligt len och så där härligt mäktig
När jag var liten gjorde jag och pappa chokladpudding då och då som vardagsdessert. Jag har använt antingen fryst banan eller avokado vilket ger en extra kall chokladpudding vilket jag gillar
Lite pyssel är det, men i övrigt lättlagat, och kycklingen blir väldigt mör. Lägg upp direkt på tallrikar med sallad, tomat och päron i en hög på mitten och kycklingen runtomkring
Idag blev det chokladpudding med grädde. Blanda alla ingredienser utom vaniljsockret i en kastrull, se till att vätskan är kall när den blandas med maizenamjölet
I förra Buffé var det ett recept på en variant av Porchetta di fano. Där skrev man att en riktig porchetta di fano är gjord på helstekt gris som man grillar – och det har man ju inte riktigt hemma i kylskåpet eller frysen
Tärna Gustafskorven och hacka löken. Bryn löken tillsammans med korven, rör ner crème fraiche med den rivna osten och smaka av med svartpeppar och salt
Häll upp smeten i vattensköljda portionsskålar och låt puddingen stelna ett par timmar. Servera puddingen kall med vispad grädde och eventuellt strösocker, färska bär eller riven choklad
Den godaste och krämigaste chokladpuddingen någonsin helt utan ägg. De flesta puddingrecept innehåller äggulor men det har jag ersatt med smör och det blev kanoners
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.