Buffemat- kallskuren kyckling och fläskfilé
Victorias provkök
Victorias provkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 19 maj
  • 2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 dl olivolja
  • 1 dl balsamvinäger
  • 4 msk honung
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 3 vitlöksklyftor
  • ½ kruka salvia
  • Stek i mitten av ugnen
  • 15 min till
  • 70 grader
  • 1 kg fläskfilé
  • salt svartpeppar
  • ½ dl vitvinsvinäger
  • eller vitt vin
  • ½ dl olivolja
  • ½ citron
  • 1 röd chili
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 1 nypa vitpeppar
  • 1 dl färsk timjan
  • 30 min till
  • 70 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.