Buffémat
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½-2 kg fläskfilé eller fläskytterfilé
  • 2 dl rapsolja
  • 1 dl balsamvinäger
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 kruka basilika
  • 100 g soltorkade tomater i marinad
  • 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk gourmetsalt
  • 4 salladslökar
  • 1 stor påse ruccolasallad
  • el. mangold
  • 4 dl matyoghurt
  • ½ dl blandade hackade örtkryddor
  • ½ tsk salt
  • ½ krm vitpeppar
  • Servera tillsammans med örtsåsen.Ugnsbakade tomater i olivsås, 4 pers.8 tomater
  • 2 krm salt
  • 8 basilikablad
  • ½ squash, i tärningar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.