Här gjorde jag en bulgursallad som är inspirerad av den orientaliska salladen tabbouleh, en bulgursalladmed mycket persilja, vitlök, tomater, citronsaft och olivolja
Ett härligt tillskott bland julmaten med smak av kanel, kardemumma och spiskummin. Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma
Ett härligt tillskott bland julmaten med smak av kanel, kardemumma och spiskummin. Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma
Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Salt och peppar. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Salt och peppar. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Ta ut dem och blanda dem med olivolja, rosmarin, parmesan och salt medan de fortfarande är varma. Om ni är sugna på snacks, men inte vill proppa magen full med onyttigheter, så kommer här lösningen till er
Ingredienser Portioner. 4 2 förp kikärter (à 390 g) 150 g vitost i bit (20%) 200 g färsk spenat 250 g pajdeg 6 ägg Att ha hemma 1 msk olja 4 dl mjölk 1/2 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan
(står ju oftast på paketet att man ska koka, men funkar ju precis lika bra att göra såhär som med cous cous, men det måste dra längre, ibland bortåt en halvtimme med vissa sorter)smula fetaost i en fin skål, hacka paprika i mindre bitar, finhacka lök och persilja, blanda i oliver
Bulgursallad har blivit en av mina favoriträtter. Och den går precis lika bra att äta för sig eller som tillbehör och passar utmärkt att ha med sig i matlådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.