När jag kom hem gjorde jag därför iordning en liten frukt- och bärsallad med jordgubbar, blåbär, hallon och smultron och som jag åt med ett relativt dundermonsterstort berg av glass
Blanda med resterande bulgursalladingredienser. Idag ville jag göra mellanösterninspirerad bulgursallad, men samtidigt ville jag testa gremolata, för det har jag aldrig smakat
Garnera med ost och solrosfrön. Här hade jag en laxrest som blev en perfekt sallad. Till en portionca 1 dl kokt bulgurliten bit laxfilé1 stor kokt rödbeta, skalad och tärnadnågra haricot verts, kokta och skurna i bitarbroccoli, koktca 30 g fetaost, mager1 msk rostade solrosfrönsalt, pepparBlanda samman alla ingredienser utom fetaost och solrosfrön
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Vi köper alltid Salma Lax i ochmed att man kan äta den rå utan förberedelser. Det kommer bli en relativt lugnt helg och jag ska försöka hinna med det jag sällan hinner i veckorna, nämligen städa
Den är dessutom himla nyttig medlaxen, spenaten och sötpotatisen. Skär sötpotatisen i klyftor, lägg i en ugnsform och ringla över olivolja, salta och peppra och krydda med franska örter eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.