Efter det var det inte slut på festen för sen lagade jag en supergod bulgursallad med smak av apelsin och saffran och som jag avnjöt tillsammans med den sista biten av den varmrökta laxen, lite räkor och crabfish samt en urgod kall sås med apelsin och honung
Garnera med ost och solrosfrön. Här hade jag en laxrest som blev en perfekt sallad. Till en portionca 1 dl kokt bulgurliten bit laxfilé1 stor kokt rödbeta, skalad och tärnadnågra haricot verts, kokta och skurna i bitarbroccoli, koktca 30 g fetaost, mager1 msk rostade solrosfrönsalt, pepparBlanda samman alla ingredienser utom fetaost och solrosfrön
När vi talar i telefon pratar vi alltid om mat och ifall vi har testat något nytt. För ett tag sedan råkade jag säga att hennes mat smakar mormor och då fick hon för sig att hon minsann kunde annat också
varmrökt laxoch ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Sist Johan var och hälsade på mig tog vi bilen till Ica Maxi och shoppade loss
Denna gång i form av stekt lax i en len kokos och currysås. Det är så skönt att kunna känna vad maten smakar igen eftersom allt har smakat som papper de senaste dagarna och aptiten varit obefintlig
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Vi köper alltid Salma Lax i och med att man kan äta den rå utan förberedelser. Det kommer bli en relativt lugnt helg och jag ska försöka hinna med det jag sällan hinner i veckorna, nämligen städa
Den är dessutom himla nyttig med laxen, spenaten och sötpotatisen. Ville tipsa er om en snabblagad rätt som jag ofta gör och som hela min familj älskar
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.