Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Pensla med 2,5 msk olivolja. Jäs bullarna under duk i 30 minuter
Bullar kan man nu förtiden får i en massa olika former och smaker. Jag vet faktiskt inte vilket som är bäst utan båda är bra på olika sätt och går att göra väldigt mycket och roliga saker med
Det kommer att bjudas på pasta med två olika såser till. Passade även på att baka Italienska bröd, ett utan fyllning, ett med soltorkade tomater och ett med oliver
Sätt dem i en äggkartong och fyll dem med din fyllningar. varför äta en bakad potatis med samma fyllning, när du kan äta sex stycken som var och en bjuder på en unik smkupplevelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.