Riv parmesanen och blanda medkyckling, ricottaost och muskot. Min matlust vill inte riktigt komma tillbaka så jag försökte väcka den med en gammal favorit
Denna kyckling rätt gjorde jag i helgen och den blev fantastisk god med smaker från tomaterna, vb osten och pasta som jag och hälften äter ack så väldigt sällan
Mixa slätt med en stavmixer. Skär kycklingen i bitar och bryn i lite olja. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp pastan på tallrikar, häll över såsen och garnera med oliver eller körsbärstomater om du vill och basilikablad
-)Tärna kycklingfilé och bryn på med paprika strimlor. -)Smaka av med salt och peppar. med en färdig pastasås på burk slänger du sedan ihop kycklingsåsenmedan pastan kokar
Häll av pastan och blanda medkyckling, paprikafräs, persilja, citronskal/citronjuice. Jag vill tillbaka till den "gamla hederliga" maten som jag brukar ha med i mina matlådor till jobbet
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smula sönder fetaosten med en slev och klipp ner soltorkade tomater. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon. Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.