A couple of days ago I bought a butternutsquash that I made a soup of. För några dagar sen köpte jag en butternutsquash, antar att man kan kalla den butternut pumpa på svenska
Jag får erkänna att jag är dålig på att variera mig när det gäller olika sorters pumpa, jag kör mest på butternutsquash som ju är en pumpa men jag ska bättra mig och testa lite fler sorter
Vackert gul/orange är den inuti och vad som synnerligen går att äta är kärnorna. Butternutsquash har figurerat på många bloggar här i höstrusket, men det var inte förrän härom veckan när jag äntligen fick tag på denna vinter squash
* Om du vill ha denna måltid helt vegansk kan du byta ut äggen mot "linfröägg"/ gelé. Denna vecka skar jag upp den vackra butternutpumpan och gjorde små biffar som hade panerats i sesamfrön
Borsta butternutskivorna med olivolja och placera dem på en plåt med bakpapper. Borsta olivolja på ena sidan av varje bröd, dela ut squash, mozzarella, och oregano jämnt över 4 av de 8 brödskivorna. ) 1 mellanstor butternutsquash
Ett blogginlägg med pumpa eller butternutsquash så här på höstkanten. Jag tyckte om smaken av butternut i de här muffinsen och nu mikrade jag bara butternutbitarna men nästa gång ska jag testa att ugnsrosta dom istället
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
I added roasted butternutsquash and parsley. Jag blandade i ugnsrostad butternutpumpa och persilja. När risotton nästan är klar, blanda i butternutsquash, smör och ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.