Den här kakan är en av mina absoluta favoriter när det gäller att baka ilångpanna. Det blirminstlika god då även denna kaka består av mördegsbotten, mazarinfyllning och glasyr
Tryck ut degen i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Nu var det alldeles för längesen jag bloggade, men ibland har man så mycket annat för sig att man interiktigthinner med
För en tid sedan fick jag en förfrågan av Ankarsrum (som tillverkarköksmaskiner) om jag ville gästblogga åt dom i samband med deras satsning på glutenfribakning – det lät som en väldigtroligutmaning som jag tackade ja till
Smörj och bröa en långpanna och häll i smeten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
En perfekt kaka tillfredagsfikat, då den gräddas ilångpanna och räcker till många. Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.