Fördela det över kycklingbitarna som ett täcke och strö över pinjenötter och hackad färsk basilika. Stek dem i lite matfett tills de blir gyllenbruna i en stekpanna
Salta ochpeppar. Dessutom sparar man ju på disk också. Skölj grönsaker och skär i slantar. En väldigt tacksam och enkel middag är såna man gör ”allt-i-ett” och det sköter sig lite själv
Här bjuder jag på ett nytt kycklingrecept med många smaker som gifter sig bra tillsammans. valfri kycklingmarinad eller (soja, olja, salt ochpeppar till pensling)
Lägg i löken och mjukfräs den ettpar minuter utan att den tar färg. Häll Milda Culinesse i en kastrull och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Gillar du hetta är det gott att tillsätta lite chili i peston. Mixa paprika med pressad vitlök, solrosfrön, olja, vinäger ochparmesan till en grov pesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.