"Godaste glutenfria kladdkakan NÅGONSIN. "Snittet för den Glutenfria Kladdkakan blev 4,6/5Den här är definitivt den lättaste glutenfria kakan jag någonsin bakat, den ska jag göra om och om och om igen
Ingredienser Portioner. 10-12 bitar 150 g smör 3 ägg (medium storlek) 3 dl strösocker (3 dl motsvarar ca 270 g) 1 3/4 dl vetemjöl (1 3/4 dl motsvarar ca 105 g) 1 1/4 dl kakao (1 1/4 dl motsvarar ca 50 g) 1/2 msk vaniljsocker 2 krm salt smör till formen mjöl till formen Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Intima utomhuskonserter med några av Sveriges bästa artister. Stålboms har precis gett ut en kokbok, där besökande artister och konditoriet delar med sig av sina bästa recept
Världens bästa kladdkaka alltså. Den här kladdkakan har vi gjort hemma ända sen jag var liten. Jag var naturligtvis att Karinifiera kladdkakan lite och strödde ätbart turkost glitter över den
När kladdkakan är färdiggräddad låter man den svalna och stå kallt tills den ska serveras. Om man vill så kan man smälta choklad och lägga på den färdiga kladdkakan
Världens bästa kladdkakor. En bok med den titeln kan man ju liksom inte bara passera utan vidare. Bara framsidan gör ju att man känner att den tillhör kategorin "måste ha"
Såhär kan man avsluta dagen på bästa sätt. Portionskladdkaka i nyttigare format, toppat med kokosflingor, raw cacaonibs och frusna hallon, med vaniljfluff till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.