Bästa såserna till skaldjuren och en lättgjord äppelpaj
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 1/2 dl chilisås
  • 1-2 tsk cognac
  • 2 msk vanlig svensk senap
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk socker
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 dl rapsolja
  • 1 dl finhackad dill
  • En smakrik tuffing som gör sig extra bra till de rökta räkorna.2 äggulor
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1/2 g saffran, 1 påse
  • 1 1/2 dl rapsolja
  • 4 – 5 äpplen
  • 150 g smör
  • 2013 Neethlingshof Sauvignon Blanc, Sydafrika, nr 28006, 80 kr
  • Till naturella räkor
  • 2012 Kloster Eberbach Riesling Kabinett, Tyskland, nr 5810, 99 kr
  • Till havskräftor och hummer

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.