Men det grillade kan man ju variera i det oändliga genom att bara byta ut tillbehören. Det är inte ofta jag ger mig på att grilla frukt men i helgen gjorde jag en efterrätt från boken med grillade persikor
Grillade parisare med bröd. Nu är det snart dax för mig att försöka sova också, jag är verkligen jättetrött men måste försöka ha nattrytmen kvar lite eftersom jag jobbar imorgon så jag har suttit och grejat med lite bilder på kläder vi ska sälja
Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Huvudnumret i det här inlägget är brysselkål och schalottenlök som bakas knaprigt i ugnen med ett bröd- och parmesanströssel, lite rosmarin och olivolja
Ät dem direkt ur skalet, gärna tillsammans med vitlöks- och persiljesmör ochlite baguette. Så trevligt att ha lite mer tid på sig och att dessutom kunna gå ut och äta på kvällen
Strö osten över och ställ in i ugnen några minuter, tills osten har smält och fått lite färg. Vispa ihop ägg, mjölk (eller grädde), lite salt och svartpeppar i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.