Jag lade för länge sedan ut ett recept på potatisplättar fyllda med fetaost och rödlök, ett supergott tillbehör till ex kyckling, fisk eller en köttbit och smakkombinationen i dessa potatisplättar tänkte jag skulle passa även i mina bönbiffar
Av den anledningen har vi börjat experimentera mer med baljväxter. Efter att ha kikat runt på några olika recept för inspiration skapade jag detta receptet på veganska bönbiffar
Bönbiffar. Skölj kidneybönor och kikärtor, kör dom sedan i matberedare eller med mixerstav. Bönbiffar. Skölj de svarta bönorna och mosa dom försiktigt med en sked
Strimla squashen med en spirelli. Smaka av med salt och peppar. Älskar du vegetarisk mat. Då ska du hålla utkik på Nicklas Kokbok för om någon dag kommer jag ett berätta om ett projekt jag är involverad i
Salsan smaksattes med mynta och ingefära så den fick en härligt frisk smak som passade kanoners till bönbiffarna, ingefäran var färsk medan myntan var torkad
Jag serverade dem sedan med rösti, champinjonsås, grönsaker och en klick vinbärsgelé. I förra inlägget skrev jag om mina goda bönbiffar (se här) och nämnde att
Dagens recept på bönbiffar krävde inte en endaste liten svordom, det tillhör den lyckade skaran och får därmed ansluta sej till övriga fungerande recept här på bloggen
Måndagen är här och vi börjar veckan med ett vegetariskt recept. Bönbiffar,. Det här med att äta vegetariskt är inte bara gott utan är även ett bra sätt till att få i sig en hel hög med vitaminer, mineraler och fibrer, samtidigt som det är miljösmart och ekonomiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.