Min dag börjademed att jag försov mig ochsen fortsatte bara eländet. O korkade upp en flaska vin tillmiddagenoch då kändes inte den här dagen lika dålig längre
Eftersom jag hellre ville ut och springa i det varma vädret och kolla på allt folk som samlats för Storsjöcupenoch latinofestival i Östersund, än att stå vid spisenoch pyssla, så blev det ”man tager vad man haver”, alltså gårdagens biffar ochen underbar, lätt coleslaw
Tog fram råsaftcentrifugenoch gjorde oss en varsin frukost-shot också, full mednyttigheter. Lämnar er för idag med receptet på frukost-shotenoch några bilder från dagen
När vi började var våra äldsta barn två år gamla och nu är de åtta, jisses vad åren går. Däremot så tar de ju lite tid att göra så de gjorde jag och Malin dagen innan, stoppade in dem i ugnentills de var nästan helt klara
Och som så ofta förr när man väl får besöka ett hypat och populärt ställe, så längtar man ändå tillbakatill det opretentiösaochenkla, det avslappnade och vänliga – och under den här dagen var det den fina takterrassen hos Juliette
Köttfärslimpa är perfekt att förbereda ochsedan frysa in, och dessutom en ugnsrätt som sköter sig självt i ugnen, vilket betyder att det inte heller vid tillagningen behövs avsättas särskilt mycket tid
Hela den här dagen har jag hållt på med ett långkok på grytbitar av nöt som vi ska äta imorgon till middag, grytor blir ju alltid godare efter att ha stått i kylen över nattenmen det doftar väldigt gott redan nu =)
Testade ävendentill tacotallrik och det var också gott. Märket är Simsalabim och i den här kylen hittade jag kycklingkebab, nötkebab, kebabbröd och olika såser
så blev jag godissugen, och letade runt bland LCHF recept efter något gott och hittade chokladbollsrecept med keso och jag som bara älskar chokladbollar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.