Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Låt fläskfilén kallna. Vik ihop smördegsrullen och lägg den med skarven nedåt på ett ugnssäkert fat
Lägg i fläskfilén, bacon och champinjonerna i en gryta. Skär fläskfilén i lagom stora bitar. Bryn bacon och champinjoner tillsammans med lite Vitlökspeppar
Jag har en ny officiell favorit medfläskfilé. Varken cambozola eller fläskfilé är ju nytt hos mig men den här kombinationen av de båda har jag inte gjort förut och det blev så himla gott
Platta till skivorna med handen och salta och peppra. Ansa och dela svamparna om de är stora. Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över dem i en traktörpanna
Efter härligt bad ute under stjärnorna och bastubad så serverades vi Fläskfilémed portvinssås. I vanliga fall brukar jag "efterapa" mat jag har ätit och försöka laga den med hjälp av mina smaklökar - faktiskt en mycket trevlig syssla
Platta till skivorna med handen och salta och peppra. Ansa och dela svamparna om de är stora. Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över dem i en traktörpanna
Ansa fläskfilénoch skär den till mindre bitar. Servera med några stänk tryffelolja och vitlöksbröd. När köttet fått yta, sänk värmen, ha ner hackad gul lök, vitlök och svamp i pannan
Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Lägg i en panna med höga kanter. Skala och hacka lök. Servera med riven parmesan samt gärna klyftade tomater och ruccolasallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.