Carrot Cake with Toasted Pecans (Morotskaka med rostade pecannötter)
Louise´s Spis
Louise´s Spis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 160 g vetemjöl
  • dl
  • 6 g bakpulver
  • tsk
  • 6 g bikarbonat
  • 1 tsk
  • 3 g salt
  • ½ tsk
  • 4 g kanel
  • 1 tsk
  • 1 g mald ingefära
  • ½ tsk
  • 1 g mald muskot
  • ½ tsk
  • 1 krm malda nejlikor
  • 115 g rumsvarmt smör
  • 125 g strösocker
  • dl
  • 2 stora ägg
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 65 ml mjölk
  • 6 dl rivna morötter
  • 50 g rostade pecannötter
  • 175 grader
  • 20-25 minuter eller
  • 225 g rumsvarmt smör
  • 150 g florsocker
  • 1½ tsk vaniljextrakt
  • 3-4 msk vispgrädde
  • ½ citron om man vill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.