Blanda lingon och socker i en skål och mosa dem med en gaffel. Börja med att göra gurkan. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Igår hamnade halva huvudet på våra tallrikar, det stod nämligen gräddstuvad sommarkål med knake på matsedeln och det hade vi båda sett fram mot sen i söndags
Låt den fräsa på medelvärme någon minut eller två innan vitkålenoch fänkålen tillsätts. ja, då får vi hålla oss tillgodo med kålen, palsternackan, svartrötter och rättikan
Det är bara att strimla/hacka vitkål, fräsa några minuter i smör och sen på med grädde. Tänkte tipsa om bra vardagsmat idag, men först måste jag bara tacka för alla trevliga kommentarer och mejl jag får angående bloggen
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Eller inte hela rätten, utan den sotade vitkålen. Detsamma med salt och peppar. På föreläsningen med Paul Svensson i förra veckan, var det här en av rätterna han lät oss smaka på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.