Blomkålspizza har jag funderat på att testa länge. Blomkålspizza(botten). Jag hade tomatpuré, parmaskinka, salami, rödlök, mozzarella, riven pizzaost och oregano
Placera först de skivade tomaterna på degen, strö över lite chiliflakes, rödlöken och rädisorna, salta och peppra, lägg sedan över den andra hälften av mozzarellaskivorna så att det täcker pizzan
A few years ago, pizza crust made of cauliflower or broccoli was very popular. För några år sedan var pizzabotten gjort på blomkål eller broccoli mycket populära
Alltså, detta kan vara det bästa receptet någonsin på pizza. Nyttigare pizza. PIZZABOTTEN. Riv blomkålshuvudet till ett fin spån/mjöl, pressa sedan ur vätska ur mjölet som blir annars tar det tid för pizzabotten i ugnen
Jag fick en länk för länge sen om en pizzabotten gjord på blomkål. Om man följer receptet så förgräddar man pizzabotten, men jag tyckte det kändes onödigt och hoppade över det
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.