De här bullarna är en hemmagjord variant av butikernas bake-offbullar. Man tar fram ogräddade bullar ur frysen och kan på ett enkelt sätt servera nybakat till t ex frukost
Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
Samtidigt finns det ett stort behov för alla som är diabetiker eller som helt enkelt vill njuta av någon kaka men som vill försöka leva sundare och minska på sockerintaget
Min variant har en botten med sötmandlar som bas, och en härligt krämig fyllning som smakar blåbär. Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake
Jag använde mig av en pajring, vilket var väldigt smidigt, men det går såklart att göra den här i en vanlig springform eller pajform med löstagbar botten
Det speciella med denna ljuvliga och härligt krämiga cheesecake är att jag gjorde en kexfri-botten. Tills dess så nöjer jag mig hursomhelst med no baked cheesecake
Rulla till jämnstora bollar och ställ på en bakplåtspapperklädd bricka som får plats i frysen. Blanda ner neutral olja och låt svalna innan du doppar dina cheesecake bollar i den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.